lise klaveness

Solbakken blir trenervikar i HamKam. Fikk advokatbevillingen tilbakekalt - nå har han saksøkt staten.


Pin Pa Bunader Og Folkedrakter

Landslagssjef Ståle Solbakken 53 skal lede treningene til den nyopprykkede eliteserie-klubben.

. Det var bare hyggelig og smigrende å. De amerikanske spillerne gikk for noen år siden til frontalangrep mot denne logikken. Lise Klaveness var innstilt av forbundsstyret på forhånd og hadde ingen konkurrenter om presidentjobben.

Det er ikke noen ambisjon jeg har hatt jeg har ikke tenkt tanken engang. Derfor takket hun også nei to ganger da henvendelsen fra valgkomitéen kom. Hun kjenner jussen på gangen.

Lise Klaveness har jobbet en årrekke som toppfotballsjef i Norges Fotballforbund og har vært tett på utviklingen av internasjonal kvinnefotball de siste årene. Jeg har jo aldri sett for meg at jeg skulle bli styreleder i Norges Fotballforbund. MARS blir Lise Klaveness valgt som Norges første kvinnelige fotballpresident.

Nå har de lykkes i det som må sies å være et paradigmeskifte i internasjonal fotball sier Klaveness til VG. Det er den største ulempen med å jobbe både som advokat og fotballeder. Noe av det første hun og det nye styret bør gjøre er å gi administrasjonen et.

- Jeg har grublet veldig i inngangen til dette. Til rungende applaus fra et samlet fotballting ble hun klappet fram som tidenes første. Samtidig økes presidentlønnen med flere hundretusen kroner.

Vi har vært opptatt av å legge til rette for. Lise Klaveness 40 var ikke interessert i den jobben. Det bekrefter NFFs elitedirektør Lise Klaveness og daglig leder Einar Håndlykken overfor VG.

Søndag blir tidligere Hjort-advokat Lise Klaveness høyst sannsynlig Norges første kvinnelige fotballpresident.


Pin Pa Bunadsvester


Alt Om Bunad Magasinet Dagbladet No Prinsesser Barn Hardanger


Pin Pa Pimp My Bunad


100 Ar Gammel Vestfold Bunad 1932 Mod Finn Torget Moda Tekstiler Torget


Kone Bunad Til Os Klaer Forkle Inspirasjon


Villa Lagasen Munthes Plass 46 1366 Lysaker Villa Eiendom


Solje Sporesolje Smykker Solvsmykker Solv

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel